وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه این معاونت، جایگاه ویژه و راهبردی دارد، تاکید کرد: انتظار می رود ضمن تداوم مسیر گذشته شاهد ارتقا نقش سیاستگذاری و راهبری معاونت امور اقتصادی در مجموعه وزارت اقتصاد باشیم.
به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، دکتر فرهاد دژپسند طی سخنانی در این مراسم، با بیان این مطلب اظهار داشت: معاونت اقتصادی ابزار همه فعالیت های این وزارتخانه است.
وی با اشاره به اینکه معاونت امور اقتصادی باید برای همه موضوعات یک بسته پیشنهادی داشته باشد تاکید کرد: در بحث اهرم کردن دارایی های دولت، این معاونت باید تحقیق و مطالعه کند و پیشنهادات اجرایی ارائه کند.
وزیر اقتصاد همچنین به بهره گیری از ظرفیت پژوهشکده امور اقتصادی اشاره کرد و گفت: معاونت امور اقتصادی می تواند از دو ظرفیت پژوهشکده امور اقتصادی و تجربیات دکتر میرشجاعیان بعنوان مکمل استفاده کند.
دژپسند در ادامه با اشاره به سوابق علمی "دهقان"، معاون جدید امور اقتصادی وزارت اقتصاد اظهار داشت: نسبت به آقای دهقان، از زمان تحصیل وی در مقطع کارشناسی آشنایی دارم و در جریان سوابق ارزشمند وی در زمینه پژوهشی و سیاستگذاری اقتصادی هستم.
وی افزود: دهقان، هم تحصیلات مرتبط با اقتصاد دارد و هم اقتصاد ایران را بخوبی می شناسد و پویایی خود را در طول ایام از دست نداده است.
وزیر اقتصاد دهقان را فعال، با انگیزه و فردی با دغدغه سیاست سازی معرفی کرد که می تواند با استمرار برنامه های گذشته، تحولات خوبی نیز در معاونت امور اقتصادی ایجاد نماید.
دژپسند همچنین با تشکر از تلاش ها و عملکرد سید حسین میرشجاعیان حسینی، معاون سابق امور اقتصادی وزارت اقتصاد ، برای وی در مسئولیت های آینده آرزوی موفقیت روزافزون کرد.
در ادامه معاون امور اقتصادی وزارت اقتصاد ضمن تشریح برنامه های خود، تعامل سازنده با سایر واحدهای مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی را از جمله اولویت های کاری خود برشمرد.
همچنین میرشجاعیان، معاون سابق امور اقتصادی وزارت متبوع گزارشی از عملکرد دوران مسئولیت خود ارائه کرد.
گفتنی است، وزیر اقتصاد، طی حکمی، سیدحسین میرشجاعیان حسینی، معاون سابق امور اقتصادی این وزارتخانه را به سمت مشاور خود منصوب کرد.
رییس مرکز اطلاعات مالی وزارت اقتصاد منصوب شد
دکتر فرهاد دژپسند طی حکمی میثم امیری را به سمت رییس مرکز اطلاعات مالی وزارت امور اقتصادی و دارایی منصوب کرد.
دژپسند در حکم انتصاب امیری بر مواردی چون "دریافت، گردآوری، نگهداری، تجزیه و تحلیل و ارزیابی اطلاعات و بررسی معاملات و عملیات مشکوک به پولشویی و تامین مالی تروریسم، ردیابی جریان وجوه انتقال اموال با رعایت ضوابط قانونی " و " بررسی و ارزیابی نحوه تحصیل و مشروعیت دارایی ها و عملیات مشکوک اشخاص در گزارش های واصله و ارسال آنها برای رسیدگی به مراجع ذیصلاح " به عنوان اولویت های برنامه ای مرکز اطلاعات مالی وزارت اقتصاد تاکید کرده است.
بر اساس این گزارش " تدوین آیین نامه های مربوط به روش ها و مصادیق گزارش معاملات مالی مشکوک جهت تصویب و ارجاع به مراجع ذیربط "، " همکاری با اشخاص، سازمان ها و نهادها یا دستگاههای دولتی و سازمانهای مردم نهاد که در زمینه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم فعالیت میکنند "، " همکاری و تبادل اطلاعات با مراکز مشابه در سایر کشورها سازمان ها، مجامع منطقه ای، بین الدولی و بین المللی ذیربط مطابق قوانین و مقررات مربوط "، " تهیه برنامه های آموزشی در زمینه آثار زیان بار پولشویی و تامین مالی تروریسم، شیوه های متداول در انجام جرائم مذکور و ابزارهای موثر پیشگیری از آن "، " ارائه مشاوره به اشخاص مشمول برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم در قالب ابلاغ اصول راهنما" و " تهیه و ارسال منظم گزارش ها درباره اقدامات انجام شده و ارائه پیشنهادهای مربوط به شورای عالی" نیز از جمله دیگر اولویت های کاری تعیین شده از سوی وزیر اقتصاد است.
نظر شما